Παρέμβαση Εισαγγελέα στην υπόθεση του νεαρού αγνοούμενου από το Ρέθυμνο | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Παρέμβαση Εισαγγελέα στην υπόθεση του νεαρού αγνοούμενου από το Ρέθυμνο

Δημοσίευση: 4:34 π.μ. | 2/12/17

Δόθηκε εντολή να ξεκινήσει νέος γύρος προανάκρισης

Μετά τις καταγγελίες της μητέρας του Αντώνη Κασωτάκη 31 χρόνων που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον Μάρτιο του 2012, ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ρεθύμνου και δόθηκε εντολή να ξεκινήσει νέος γύρος προανάκρισης.

Το πρωί της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου κλήθηκε από την Ασφάλεια Ρεθύμνου και κατέθεσε η μητέρα του Αντώνη, Αναστασία Κασωτάκη. Τις επόμενες ημέρες κατέθεσαν η αδελφή του  αγνοούμενου, ο βασικός μάρτυρας που εντοπίσε η εκπομπή, καθώς και ο ιερέας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Ασφάλεια Ρεθύμνου έστειλε έγγραφο αίτημα στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών,  με το οποίο ζητά  να ενημερωθεί σε ποιό ή ποιά καταστήματα της Επικράτειας,  διατηρεί ή διατηρούσε τραπεζικό λογαριασμό ο Αντώνης  Κασωτάκης.  Όταν πάρουν την απάντηση, μέσω του Εισαγγελέα θα ζητηθεί άρση του τραπεζικού απορρήτου,  για να διαπιστωθεί αν όντως ο Κασωτάκης είχε συνδικαιούχο στον τραπεζικό του λογαριασμό τον ιερωμένο με τον οποίο είχε στενές σχέσεις πριν εξαφανιστεί. Επίσης  μέσω της άρσης απορρήτου, θα διαπιστωθεί πότε,  από ποιον και  αν είχε γίνει ανάληψη των εξήντα χιλιάδων ευρώ.

πηγή

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών