Πάτρα: Σήμερα το στερνό αντίο για τον Νίκο Αλεξόπουλο | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Πάτρα: Σήμερα το στερνό αντίο για τον Νίκο Αλεξόπουλο

Δημοσίευση: 8:27 π.μ. | 5/12/17

Πένθος στον Πολιτιστικό Οργανισμό όπου εργάζονται οι γονείς του

Γράφεται σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος για τον 21χρονο Πατρινό φοιτητή Νίκο Αλεξόπουλο, ο οποίος έχασε τόσο νωρίς και με τόσο τραγικό τρόπο τη ζωή του,
όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι όπου διέμενε στην Αθήνα, καθώς σπούδαζε Μηχανικός Βιοϊατρικής Τεχνολογίας στο ΤΕΙ Αθηνών.

Ο 21χρονος Νίκος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα,από τους πυροσβέστες που έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά. Και παρά το ότι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, δεν κατέστη δυνατό να σωθεί.

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση του θανάτου του στην Πάτρα, καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 21χρονος, έφυγε τόσο γρήγορα και τραγικά από τη ζωή.

Πένθος και στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου της Πάτρας, καθώς ο πατέρας του είναι προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών, ενώ και η μητέρα του εργάζεται στον Οργανισμό.

Μάλιστα, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ εκδήλωση-παράσταση του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού, καθώς επίσης δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα τα μαθήματα του Δημοτικού Ωδείου Πατρών.

Συντετριμμένη η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν τον 21χρονο σήμερα, στις 10.30 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου όπου θα τελεστεί η κηδεία.

πηγή

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών