Συναγερμός στα Γιάννενα από ύποπτη τσάντα στη λίμνη (φώτο) | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Συναγερμός στα Γιάννενα από ύποπτη τσάντα στη λίμνη (φώτο)

Δημοσίευση: 2:39 μ.μ. | 22/12/17

Τι βρέθηκε στο εσωτερικό της - Δείτε φωτογραφίες

Συναγερμός σήμανε σήμερα λίγο μετά τις 10:00 στην Πυροσβεστική Ιωαννίνων, μετά από κλήση που δέχθηκε για μια τσάντα που βρισκόταν μέσα στη λίμνη, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων απο την ακτή και την πιθανότητα για ύπαρξη και ατόμου στα νερά της Παμβώτιδας, στη θέση Μάτσικας.

Στην περιοχή έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας , όχημα της Πυροσβεστικής και άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ με βάρκα, ενώ ειδοποιήθηκε και έφτασε με καραβάκι και ο πρόεδρος του νησιού Αρης Λιούμπος. Ο κ. Λιούμπος περισυνέλεξε την τσάντα απο τα νερά της λίμνης παραδίδοντάς την στους πυροσβέστες, με τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο εσωτερικό της να παραπέμπουν σε τσάντα γυναίκας.


Συγκεκριμένα μέσα σ΄αυτή βρέθηκαν, ένα σλίπινγκ μπαγκ ,μια βούρτσα μαλλιών ,ένα άρωμα γυναικείο ,μια καρτέλα με χάπια και ένας νυχοκόπτης. Μετά απο έρευνες για αρκετή ώρα στο σημείο και περιμετρικά αυτού, δεν εντοπίστηκε τίποτα άλλο εκτός από την τσάντα.

Να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κάποια δήλωση εξαφάνισης ατόμου τις τελευταίες ώρες, με τις Αρχές να αποχωρούν απο το σημείο πριν απο λίγη ώρα σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr.




Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών