Σπυράκη για πλειστηριασμούς: Εκπρόσωπος του διεθνούς καπιταλισμού ο Τσακαλώτος | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Σπυράκη για πλειστηριασμούς: Εκπρόσωπος του διεθνούς καπιταλισμού ο Τσακαλώτος

Δημοσίευση: 5:48 μ.μ. | 1/12/17

Για αναλγησία της κυβέρνησης έκανε λόγο η εκπρόσωπος της ΝΔ και ξεκαθάρισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ως κυβέρνηση μπορεί να βγάλει στο σφυρί τα ακίνητα των ισχυρών κακοπληρωτών

Ως «το πιο ισχυρό δείγμα της αναλγησίας αυτής της κυβέρνησης» χαρακτήρισε τους πλειστηριασμούς η Μαρία Σπυράκη εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση και λέγοντας ότι «από την 1η Ιανουαρίου του 2018 δεν υπάρχει κανένα, μα κανένα πλαίσιο προστασίας για τη λεγόμενη λαϊκή κατοικία».

Μάλιστα η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ λέγοντας αναφορικά με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι τον «άκουσα να μιλάει και νόμιζα ότι ήταν εκπρόσωπος του διεθνούς καπιταλισμού». Πρόσθεσε δε ότι ως ΝΔ «εμείς μπορούμε να βγάλουμε στο σφυρί τα ακίνητα των ισχυρών κακοπληρωτών» ενώ ανέφερε επιπλέον ότι «η σημερινή κυβέρνηση παραδέχεται ότι μόνο το 60% της πρώτης κατοικίας προστατεύεται σε σχέση με το προηγούμενο νομοθετικό πλαίσιο της προηγούμενης κυβέρνησης» του κ. Σαμαρά.

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ σημείωσε ακόμη ότι «η προηγούμενη κυβέρνηση είχε επιλέξει και είχε προστατεύσει μέχρι τέλους την πρώτη κατοικία», ενώ «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αναζητά τη σωτηρία της οικονομίας στους πλειστηριασμούς, την ώρα που ανέχεται τον παράνομο τζόγο και συνάπτει κατά συρροή, σχέσεις με διαπλεκόμενους παλιούς και νέους βαρόνους και μεσάζοντες».

Θοδωρής Λαπαναΐτης

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών