Στα λευκά πολλές περιοχές της χώρας (φώτο) | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Στα λευκά πολλές περιοχές της χώρας (φώτο)

Δημοσίευση: 3:09 μ.μ. | 22/12/17

Δείτε τις φωτογραφίες - Χωρίς προβλήματα η κίνηση στους δρόμους

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας για τις χιονοπτώσεις και για την ώρα δεν παρουσιάζονται προβλήματα στους οδικούς άξονες.

Οι δρόμοι όλοι είναι ανοικτοί χωρίς την χρήση αλυσίδων και τα προβλήματα εντοπίζονται μόνο στο εσωτερικό δίκτυο ορεινών χωριών, του Δομοκού, της Δυτικής Φθιώτιδας και της Λοκρίδας.

Ενόψει της σταδιακής επιδείνωσης του καιρού και με σκοπό την οδική ασφάλεια, αλλά και την ανεμπόδιστη μετακίνηση των πολιτών, η Περιφέρεια Αττικής επιχειρεί από χθες το πρωί, με μηχανήματα, στην Πάρνηθα, προκειμένου να παραμείνει ανοικτό και προσβάσιμο το οδικό της δίκτυο. Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση, ανάλογα με την ένταση της χιονόπτωσης, αυξήθηκε και ο αριθμός των μηχανημάτων που επιχειρούν και σε άλλες περιοχές.

Συγκεκριμένα, σε εξέλιξη βρίσκονται ήδη επιχειρήσεις αποχιονισμού στις περιοχές της Πάρνηθας, της Μαλακάσας και του Καπανδριτίου καθώς και στην περιοχή των Βιλίων - Κάζας στον Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας. Αυτήν τη στιγμή επιχειρούν συνολικά οκτώ αποχιονιστικά μηχανήματα και ένα μηχάνημα έργου τύπου JCB.

Δείτε φωτογραφίες από τη Φθιώτιδα:Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών