Τεράστια η καταστροφή στην Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων (φώτο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Τεράστια η καταστροφή στην Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων (φώτο)

Δημοσίευση: 1:57 μ.μ. | 2/12/17

Αίτημα να κηρυχτούν περιοχές σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης - Δείτε φωτογραφίες

Όσο περνάει η ώρα, αποκαλύπτεται το μέγεθος της καταστροφής σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, που έχουν πληγεί από την πρωτοφανή πρωινή νεροποντή.

Πολύ σοβαρό είναι το πρόβλημα στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο φαράγγι της Κλεισούρας και στα Φραγκουλέικα, όπου ο δρόμος έχει καταστραφεί σε τουλάχιστον τρία – τέσσερα σημεία και φερτά υλικά – λάσπες και κορμοί υπάρχουν και σε άλλα.
Επί τόπου βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, που σε δηλώσεις του στο agriniopress.gr , μεταφέρει πρωτοφανείς εικόνες, σημειώνοντας πως δεν μπορεί να υπάρξει άμεση αποκατάσταση της μεγάλης καταστροφής στην εθνική οδό. “Το ευτύχημα είναι ότι καταφέραμε να απεγκλωβίσουμε δέκα με δεκάπεντε οχήματα από την περιοχή και να μην κινδυνεύσουν άνθρωποι. Αλλά η καταστροφή είναι πολύ μεγάλη και η εικόνα απογοητευτική” , λέει ο κ. Κατσιφάρας, που υπέβαλλε αίτημα ώστε να κηρυχτούν Δημοτικές Ενότητες των Δήμων Αγρινίου και Μεσολογγίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Στη 1:00 το μεσημέρι θα συνεδριάσει στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι το Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας για τον συντονισμό και μια πρώτη αποτίμηση της πολύ δύσκολης κατάστασης.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών