Θρήνος στο χώρο της ελληνικής τηλεόρασης - Πέθανε ξαφνικά στα 48 του γνωστός οπερατέρ | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Θρήνος στο χώρο της ελληνικής τηλεόρασης - Πέθανε ξαφνικά στα 48 του γνωστός οπερατέρ

Δημοσίευση: 4:54 μ.μ. | 12/12/17

Πέθανε ξαφνικά μόλις στα 48 του χρόνια ο οπερατέρ Γιάννης Κασαπάκης

Όπως έγραψε η αδελφή της συζύγου του στο προφίλ του Γιάννη στο facebook, ο Γιάννης έφυγε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Ευγενικός άψογος επαγγελματίας, σύζυγος και πατέρας ο Γιάννης και όλοι οι συνάδελφοι και οι φίλοι του τον αποχαιρέτησαν με τα πιο όμορφα λόγια στο facebook.

Aνάμεσα σε αυτούς και ο γνωστός παρουσιάστης Τάσος Τρύφωνος o οποίος αποχαιρέτησε τον Γιάννη σοκαρισμένος από τον ξαφνικό θάνατό του γράφοντας: "Καλημέρα σας. Είναι με μεγάλη λύπη που πληροφορηθήκαμε σήμερα όλη η ομάδα του ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ τον απροσδόκητο θάνατο του εικονολήπτη της εκπομπής στην Αθήνα @Ioanniskasapakis. Ο Γιάννης ήταν από τους καλύτερους στη δουλειά του και με αδαμάντινο χαρακτήρα. Είχε συνεργαστεί με μεγάλα ελληνικά κανάλια αλλά και το euronews. Ήταν μαζί μας εδώ και πέντε χρόνια. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός του ήταν μοναδικά. Μόλις πριν μια εβδομάδα ήμασταν μαζί και κάναμε τα τελευταία γυρίσματα για το 2017 στην Αθήνα . Δυστυχώς ήταν και η τελευταία φορά που συνεργαστήκαμε. Η εκπομπή δεν θα είναι η ίδια χωρίς αυτόν. Καλό ταξίδι Γιάννη. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ - Τάσος Τρύφωνος".


πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών