Βρούτσης: Η κυβέρνηση υπογράφει τα πάντα, χωρίς καμία διαπραγμάτευση | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Βρούτσης: Η κυβέρνηση υπογράφει τα πάντα, χωρίς καμία διαπραγμάτευση

Δημοσίευση: 4:24 μ.μ. | 6/12/17

“Είναι ο ορισμός της πολιτικής υποκρισίας και δειλίας” δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Βρούτση στο Ραδιόφωνο 24/7, η κυβέρνηση υπογράφει τα πάντα, χωρίς την παραμικρή διαπραγμάτευση και φέρνει μια διάταξη, τώρα, για τις απεργίες που σε αυτόν τον προσανατολισμό βρίσκει σύμφωνο το κόμμα του, καθώς πρέπει να εκσυγχρονιστεί το συνδικαλιστικό κίνημα. Ωστόσο, όπως είπε, όταν ο ίδιος επιχείρησε ακριβώς το ίδιο το 2014, επί της υπουργίας του, η κυρία Αχτσιόγλου και “το συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ" αντιδρούσε και "ξήλωνε πεζοδρόμια" φωνάζοντας “κάτω τα χέρια από τις απεργίες”.

Εν συνεχεία ο κ. Βρούτσης επιτέθηκε στην κυβέρνηση χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ “πολιτικά υποκριτή”, καθώς μέτρα τα οποία εκείνοι παλαιότερα τα κατέκριναν, πλέον τα εφαρμόζουν με τη δικαιολογία ότι τους τα επιβάλλουν οι θεσμοί, χωρίς παράλληλα οι ίδιοι να τα πιστεύουν.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, επιπρόσθετα, ανέφερε πως επί κυβερνήσεως του κόμματός του δημιουργήθηκε μια προοπτική για ανάπτυξη, η οποία μετατράπηκε σε ύφεση από τη στιγμή που τη διακυβέρνηση ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ και προέβλεψε πως η ανεργία θα κλείσει στις 31 Δεκεμβρίου στο 22%, ενώ θα έπρεπε να κλείσει στο 17,1%. Εν κατακλείδι, τόνισε πως αν οι πολιτικές του παρελθόντος εφαρμόζονταν πριν το 2010, η ανεργία της χώρας θα ήταν κοντά στο 10%, ενώ αν δεν εφαρμόζονταν, θα ήταν σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα ξεπερνώντας ακόμα και το 30%.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών