«Ανάσα στην κοινωνία το ειδικό τιμολόγιο έκπτωσης ηλεκτρικού ρεύματος» | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

«Ανάσα στην κοινωνία το ειδικό τιμολόγιο έκπτωσης ηλεκτρικού ρεύματος»

Δημοσίευση: 2:27 μ.μ. | 9/1/18

Τι ανέφερε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρος Καρυπίδης

«Ανάσα» στην κοινωνία δίνει το ειδικό τιμολόγιο έκπτωσης ηλεκτρικού ρεύματος υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρος Καρυπίδης.

«Το ειδικό τιμολόγιο έκπτωσης ηλεκτρικού ρεύματος προς όλους τους παρόχους, είτε είναι η ΔΕΗ, είτε είναι ιδιωτικές εταιρείες, άρα λοιπόν αφορά όλους τους καταναλωτές, ανεξαρτήτως παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας που έχουν επιλέξει» ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Η τροπολογία είναι μέσα στο νομοσχέδιο για τις ενεργειακές κοινότητες, το οποίο -όπως είπε ο κ. Καρυπίδης- σήμερα αναμενόταν να συζητηθεί στη Βουλή, ωστόσο, η συζήτησή του μεταφέρθηκε την επόμενη εβδομάδα (Τρίτη ή Τετάρτη).

«Με την ψήφισή του (σ.σ. του νομοσχεδίου), θα αποτελεί νόμο του κράτους, άρα θα έχουμε την άμεση εφαρμογή από 1/1/2018. Άρα λοιπόν, από τις αρχές του 2018, θα ισχύει η έκπτωση 30% σε πρώτη φάση για όλα τα νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης (Αρκαδίας)», επισήμανε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών