Διαμαρτυρία με τρακτέρ στο κέντρο της Λαμίας από αγρότες της Φθιώτιδας (βιντεο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Διαμαρτυρία με τρακτέρ στο κέντρο της Λαμίας από αγρότες της Φθιώτιδας (βιντεο)

Δημοσίευση: 3:13 μ.μ. | 31/1/18

Απέκλεισαν την εθνική οδό στο ύψος της Ανθήλης

Στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, Θύμιου Καραΐσκου, βρέθηκαν λίγο μετά τις 11:00, σήμερα το πρωί, αγρότες της Ομοσπονδίας
Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας, που συσπειρώνονται στις κινητοποιήσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Τρακτέρ που προέρχονταν από το μπλόκο της Ανθήλης, μαζί με άλλα που κατέβηκαν για ενίσχυση από το Δομοκό, μετέβησαν στο κέντρο, μέσω της οδού Παπαποστόλου και Καποδιστρίου, και από τις κεντρικές πλατείες, Πάρκου και Λαού, έφτασαν στο κτίριο της πλατείας Ελευθερίας, μπλοκάροντας το κέντρο για περίπου δύο ώρες.

Αντιπροσωπεία των αγροτών είχε συνάντηση τόσο με τον κ. Καραΐσκου όσο και με τον αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Πολιτικής και Κτηνιατρικής, Κώστα Καραγιάννη, χωρίς πάντως να μείνουν ικανοποιημένοι από τα όσα έλαβαν από την πλευρά της πολιτείας.

Όπως εξήγησε στην κάμερα του LamiaReport ο κ. Καραΐσκος, η Περιφέρεια προσπαθεί από την πλευρά της να βοηθήσει ακόμη και εκεί που δεν έχει αρμοδιότητα, ενώ από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου, Βαγγέλης Τσολίσιος, έκανε λόγο για τις ίδιες δικαιολογίες και ότι όποιος δεν είναι με το μέρος τους θα τους βρει απέναντι του, δίνοντας το σύνθημα για νέο κλείσιμο της εθνικής οδού.

Δείτε βίντεο:πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών