Έτοιμος για κυβέρνηση ευρείας αποδοχής δηλώνει ο Νίκος Αναστασιάδης | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Έτοιμος για κυβέρνηση ευρείας αποδοχής δηλώνει ο Νίκος Αναστασιάδης

Δημοσίευση: 1:07 π.μ. | 29/1/18

Έτοιμος για κυβέρνηση ευρείας αποδοχής, καθώς και για συνεργασία με όλους, δήλωσε ο υποψήφιος για επανεκλογή στην προεδρία της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, επαναλαμβάνοντας ότι αυτή θα είναι και η τελευταία πενταετία για την οποία διεκδικεί το αξίωμα

Ο Νίκος Αναστασιάδης στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του α' γύρου των προεδρικών εκλογών εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την απόφαση του λαού να του δώσει μια ισχυρή εντολή που διασφαλίζει ώστε την επόμενη Κυριακή θα «συνεχίσουμε την πορεία που ξεκινήσαμε το 2013.

Έχουμε μια σταθερή ανάπτυξη και δημιουργήσαμε ένα κράτος το οποίο είναι απόλυτα σεβαστό από όλους του γείτονες και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην περιοχή και την ΕΕ.

Να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε ως αντιπάλους τα προβλήματα του λαού» ανέφερε και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι ο λαός θα τον αγκαλιάσει μέσα από την ενότητα που επιδιώκει.

Λόγω της μεγάλης αποχής κάλεσε τον κόσμο να μην εφησυχάζει και να προσέλθει την επόμενη Κυριακή στις κάλπες διότι χωρίς θετική ψήφο δεν θα υπάρχει θετικό αποτέλεσμα.

Να διευρύνουμε την κοινωνική συμμαχία ώστε να μας δώσει μας το αποτέλεσμα που προσδοκά η πλειοψηφία του κυπριακού λαού στις 4 Φεβρουαρίου, είπε ο κ Αναστασιάδης .

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών