Η ανάρτηση του Πάνου Καλλίτση για τον σταυρό, τη μαυροφορεμένη γυναίκα και την επίθεση | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Η ανάρτηση του Πάνου Καλλίτση για τον σταυρό, τη μαυροφορεμένη γυναίκα και την επίθεση

Δημοσίευση: 4:06 μ.μ. | 31/1/18

«Τελικά όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Για τον σωστό λόγο...»

Ο κομμωτής των επωνύμων Πάνος Καλλίτσης και η σύζυγος του Έλενα Χριστοπούλου έζησαν δραματικές ώρες το βράδυ της 30ης Ιανουαρίου του 2016 στο γκαράζ του σπιτιού τους.

Το μοιραίο εκείνο βράδυ, ο γνωστός κομμωτής και η σύζυγός του δέχτηκαν επίθεση την ώρα που επέστρεφαν από το κομμωτήριο τους στο Χαλάνδρι με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό, στο στήθος και τα πόδια, του πρώτου.

Σε μια ανάρτησή του στο Instagram, ο Πάνος Καλλίτσης αναρτά μια φωτογραφία όπου κρατάει έναν σταυρό και γράφει για την επίθεση που είχε δεχτεί: «2 χρόνια πριν... την ίδια ώρα αυτός ο Σταυρός βρέθηκε στα χέρια μου από μια άγνωστη μαυροφορεμένη γυναίκα που τον παρέδωσε σε πρόσωπο του περιβάλλοντος μου, λίγο πριν μπω στο χειρουργείο για την αφαίρεση σφαίρας από την καρδιά, αποτέλεσμα επίθεσης για ληστεία. Δεν γνωρίζω και δεν έμαθα ποτέ τα στοιχεία της. Το μόνο που είπε είναι πως όταν ο Σταυρός ολοκληρώσει το έργο του θα βρεθεί κ πάλι στα χέρια της.

Σήμερα δυο χρόνια μετά, είμαι ζωντανός, γέρος, δυνατός, σωματικά κ ψυχικά, μετά από μια περιπέτεια που ξεκίνησε τότε και έφερε ριζικές αλλαγές στη ζωή μου, που με οδήγησαν στο να πιστέψω πως η πραγματικότητα μας είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο με στόχο το ανώτερο καλό του καθένα μας. Μη φοβόσαστε τις αλλαγές, μην σας τρομάζουν οι μάχες, μην αντιστέκεστε στην ΡΟΗ των πραγμάτων κ σιγά σιγά η ζωή με τις αποκαλύψεις που κάνει αποδεικνύει πάντα πως τελικά όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Για τον σωστό λόγο... ευχαριστώ... Σ’ ευχαριστω».

Σημειώνεται πως στην ανάρτηση στο Instagram, η λέξη «Σταυρός» αναγράφεται ως «Σταύρος», προφανώς κατά λάθος.


πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών