Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το επόμενο 18μηνο στο Ηράκλειο | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το επόμενο 18μηνο στο Ηράκλειο

Δημοσίευση: 7:08 μ.μ. | 7/1/18

Δυο νέα δρομολόγια mini-bus θα προσφέρουν δωρεάν έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης

Αρχίζει αύριο και έχει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης 18 μηνών το έργο «Διαμόρφωση Άξονα στις Λεωφόρους Δικαιοσύνης -
Ίδης - Καλοκαιρινού», στο Ηράκλειο της Κρήτης, με αποτέλεσμα να αλλάζει ο κυκλοφοριακός χάρτης της πόλης.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμος, «πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα ανάπλασης που έχουν γίνει ποτέ στο Ηράκλειο».

Ήδη, πριν από την περίοδο των εορτών, είχαν αρχίσει εργασίες στην οδό Ψαρομηλίγκων, και από αύριο αρχίζουν και στην οδό Ίδης, στην οποία δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων για όσο διάστημα διαρκέσουν.

Οι σχετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν από την Δευτέρα, έχουν ήδη ανακοινωθεί, όπως και τα δυο νέα δρομολόγια mini-bus που θα προσφέρουν δωρεάν έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης σε όσους επιθυμούν να προσεγγίσουν το κέντρο της πόλης, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

«Το έργο που ξεκίνησε ουσιαστικά λίγο πριν τις γιορτές και τώρα μπαίνει στην κυρίως φάση του, είναι ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν γίνει ποτέ στο Ηράκλειο. Όταν ολοκληρωθεί, ευελπιστούμε ότι η πόλη μας θα αποκτήσει ένα ιστορικό κέντρο σύγχρονο, φιλικό προς τους πεζούς, ελκυστικό για κατοίκους και επισκέπτες, που θα σέβεται και θα αναδεικνύει την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου και ταυτόχρονα θα δώσει ώθηση στον τουρισμό και την τοπική επιχειρηματικότητα. Ένα ιστορικό κέντρο αντάξιό της» αναφέρει σε δήλωση του ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών