Λοβέρδος: Δεν δίνουμε σανίδα σωτηρίας για το Σκοπιανό | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Λοβέρδος: Δεν δίνουμε σανίδα σωτηρίας για το Σκοπιανό

Δημοσίευση: 1:35 μ.μ. | 31/1/18

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πρόθεση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της

Υψηλούς τόνους κατά της κυβέρνησης για το ονοματολογικό, μόλις λίγες ώρες μετά την παρέμβαση Σημίτη υπέρ της λύσης και κατά του εθνικολαϊκισμού, χρησιμοποίησε στη Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος.

"Εμείς, σανίδα σωτηρίας σε κόμματα που θέλουν να παραμείνουν στην κυβέρνηση δεν δίνουμε, μόνο στη χώρα δίνουμε" τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος στο κοινοβούλιο και χαρακτήρισε "προβοκάτσια" τις αναφορές περί "φιλοκυβερνητικής διάθεσης και κυβερνητικότητας" της ΔΗ.ΣΥ. "Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη έχουμε κρατήσει μια πολύ σοβαρή και υπεύθυνη στάση μη έχοντας δημιουργήσει προβλήματα για θέματα εξωτερικής πολιτικής, που υπονομεύουν την κοινή προσπάθεια για επίλυση του Σκοπιανού" συμπλήρωσε.

 Άσκησε δε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τις διαπραγματεύσεις της καταλογίζοντάς της "ασυνάρτητη εκκίνηση του θέματος που δημιούργησε προβλήματα ενώ στερεί τη διαπραγματευτική θέση της ελληνικής πλευράς". Τάχθηκε, επίσης, υπέρ της ανάγκης συνολικής λύσης με την ΠΓΔΜ και όχι "κατακερματισμού".

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών