Μαρτυρία αστυνομικού επικαλείται ο ερευνητής της υπόθεσης θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Μαρτυρία αστυνομικού επικαλείται ο ερευνητής της υπόθεσης θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη

Δημοσίευση: 4:34 μ.μ. | 29/1/18

Ξεκινά νέος κύκλος ερευνών με εισαγγελική εντολή από αύριο

Έπειτα από την εντολή που έδωσε ο εισαγγελέας Αγρινίου, αύριο αναμένεται να γίνουν νέες έρευνες για την υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Συγκεκριμένα, θα ελεγχθεί εκ νέου το αυτοκίνητο της, μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή με εγκαύματα.

«Υπάρχει ενημέρωση ότι η αστυνομική διεύθυνση του Αγρινίου δε δέχτηκε κατάθεση από αστυνομικό που προσπάθησε να καταθέσει» δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας, Ειρήνη Μαρούπα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η νέα μαρτυρία που αλλάζει τα δεδομένα

Ο εν λόγω μάρτυρας φέρεται να είπε: «Μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα στις 24 Δεκεμβρίου και γύρω στη 1:30 το μεσημέρι, είδα την Ειρήνη στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής, κοντά σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών. Ήταν με το αυτοκίνητό της, το χρυσαφί ford και διαπληκτιζόταν με δύο άνδρες. Ο καβγάς τους ήταν τόσο έντονος που πλησίασα, λόγω της ιδιότητας μου, για να τους ρωτήσω τι συνέβαινε. Είμαι σίγουρος ότι ήταν η άτυχη Ειρήνη».

Ο ιδιωτικός ερευνητής που συνάντησε τον μάρτυρα μιλά για ένα «πολύ σοβαρό άτομο»

Ο Γιώργος Τσούκαλης, ο ιδιωτικός ερευνητής που έχει αναλάβει την υπόθεση συνάντησε τον μάρτυρα και όπως είπε: «η εικόνα που αποκόμισα είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό άτομο με δομημένη σκέψη».

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών