Με ποιον στίχο αποχαιρέτησαν τον Τζίμη Πανούση οι δικοί του άνθρωποι | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Με ποιον στίχο αποχαιρέτησαν τον Τζίμη Πανούση οι δικοί του άνθρωποι

Δημοσίευση: 10:03 μ.μ. | 13/1/18

Χιούμορ και συγκίνηση, όπως ακριβώς θα ήθελε και ίδιος

Ένα μεγάλο σοκ. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η είδηση του θανάτου του μεγάλου καλλιτέχνη Τζίμη Πανούση. Ένας καλλιτέχνης που αγαπήθηκε και εκθειάστηκε από πάρα πολλούς και προκάλεσε οργή και αντιδράσεις σε άλλους τόσους.

Όποιοι μπαίνουν στο προσωπικό σάιτ του Τζίμη Πανούση, tzimakospanousis.gr, βλέπουν έναν στίχο με άσπρα γράμματα, σε μαύρο φόντο, από το τραγούδι «Ο λάκκος με τ' αστεία». Με το «σε χάχανα και γέλια θα χαθώ» επέλεξαν οι δικοί του άνθρωποι να τον αποχαιρετήσουν. Ένας στίχος δηλωτικός της ιδιοσυγκρασίας και του ταμπεραμέντου του. Ένας στίχος που σίγουρα θα ήθελε και ο ίδιος να του λέει το τελευταίο «αντίο». «Χάχανα και γέλια», όπως αυτά που προκαλούσαν τα αστεία του και τα καυστικά του σχόλια, στο κοινό που τόσο αγαπούσε.


Στο σάιτ μπορεί να διαβάσει κάποιος και τον τρόπο που αντιμετώπισε ο «Τζαιμάρας» και την τελευταία περιπέτεια της υγείας του. Επίσης δηλωτικός του χιούμορ που είχε και πώς αντιμέτωπιζε τις δυσκολίες: «Πήγα για τρίτη φορά στον άλλο κόσμο και δεν μου άρεσε καθόλου! Χωρίς σκηνικά, απέραντη μοναξιά και μύριζε αλβανική φούντα. Κάθισα ένα τέταρτο και όπου φύγει φύγει πίσω στο μπουρδέλο. Σε καμιά δεκαριά μέρες επιστρέφω στις πίστες!!! (Πρώτα ο γιατρός)».


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών