Μηταράκης: 'Η ΝΔ θα ψηφίσει διατάξεις του πολυνομοσχεδίου' | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Μηταράκης: 'Η ΝΔ θα ψηφίσει διατάξεις του πολυνομοσχεδίου'

Δημοσίευση: 11:39 π.μ. | 15/1/18

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ μίλησε για τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα που θεωρεί ότι θα "πάνε τη χώρα ένα βήμα μπροστά"

"Η Νέα Δημοκρατία ως υπεύθυνη αντιπολίτευση θα ψηφίσει διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που θεωρεί ότι πάνε ένα βήμα μπροστά τη χώρα" τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας και βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης.

Σημείωσε ότι πολιτική Τσίπρα φτωχοποίησε τη μεσαία τάξη "γιατί δεν γίνονται επενδύσεις, δεν παράγουμε με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να αυξάνει τη φορολογία". Επισήμανε πως "εάν δεν υπήρχε παλινδρόμηση και η Βαρουφακιάδα το 2015, η χώρα δεν θα ήταν σήμερα σε επιτροπεία".

Τόνισε ότι η καθυστέρηση στο θέμα του Ελληνικού είναι ιδεολογική καθυστέρηση και υπογράμμισε ότι χρειάζονται επενδύσεις για καλά αμειβόμενες θέσεις.

Για την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας που δημοσίευσε η εφημερίδα "Καθημερινή" σχολίασε ότι επί κυβέρνησης Καραμανλή εκτροχιάστηκε η οικονομία, είπε το έγγραφο έδειξε την πολιτική εξαπάτηση του ΠΑΣΟΚ που πήγε σε εκλογές με το επιχείρημα «λεφτά υπάρχουν» ενώ ο Καραμανλής πήγε σε εκλογές με πακέτο μέτρο, χτυπώντας το καμπανάκι κινδύνου.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών