Μπαράζ διαρρήξεων αυτοκινήτων σε Πάτρα και Αίγιο | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Μπαράζ διαρρήξεων αυτοκινήτων σε Πάτρα και Αίγιο

Δημοσίευση: 11:17 π.μ. | 11/1/18

Μπαράζ διαρρήξεων σε αυτοκίνητα, αλλά και συλλήψεων από την αστυνομία, σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στην Πάτρα και το Αίγιο

Ειδικότερα:

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 24 και 40 ετών, διότι στις 09-01-2018, αργά το βράδυ, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν σταθμευμένο αυτοκίνητο, χωρίς να αφαιρέσουν κάποιο αντικείμενο.

Σε άλλη περίπτωση, συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο αλλοδαποί άνδρες και συγκεκριμένα ένας 25χρονος υπήκοος Αλγερίας και ένας 21χρονος υπήκοος Λιβύης, διότι ενεργούντες από κοινού, διέρρηξαν σταθμευμένο αυτοκίνητο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του, το χρηματικό ποσό των πενήντα ευρώ και διάφορα έγγραφα του οχήματος.

Διάρρηξη και κλοπή στο Αίγιο

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 34χρονος, διότι αφαίρεσε από ανασφάλιστο, σταθμευμένο, αυτοκίνητο, ένα πορτοφόλι, που περιείχε διάφορα προσωπικά έγγραφα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών