Παππάς: Όλοι έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται όπως θέλουν | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Παππάς: Όλοι έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται όπως θέλουν

Δημοσίευση: 3:13 μ.μ. | 21/1/18

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης μίλησε για τις διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό και τις αντιδράσεις της ΝΔ

"Ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και όλοι έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται όπως θέλουν. Μπορούν να διαδηλώνουν και να έχουν αιτήματα. Το δεδομένο είναι ότι η χώρα μας έχασε πολύτιμο διπλωματικό έδαφος εξαιτίας των επιλογών του παρελθόντος", σημείωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς στο Ραδιόφωνο 24/7 σχετικά με τις αντιδράσεις της ΝΔ, αλλά και τις διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη.

Αναφορικά με τη χρήση barcode για την πώληση των εφημερίδων, δήλωσε ότι “περνάμε στη φάση όπου η Πολιτεία θέτει κανόνες και οι επιχειρήσεις καλούνται να τους εφαρμόσουν. Μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για για τη χρήση γραμμικού κώδικα (barcode) στις εφημερίδες.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής πρόσθεσε ότι πολύ σύντομα πρόκειται προκηρυχθεί και ο διαγωνισμός για τις μετρήσεις τηλεθέασης και ακροαματικότητας. “ Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει μονοπώλιο στις μετρήσεις. Είναι ένα τοπίο με βαριές σκιές που πρέπει να αλλάξει”, τόνισε ο κ. Παππάς.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών