Παραιτήθηκε και επίσημα ο Ζουράρις | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Παραιτήθηκε και επίσημα ο Ζουράρις

Δημοσίευση: 3:31 μ.μ. | 14/1/18

Την παραίτηση του και επίσημα υπέβαλε στον πρωθυπουργό, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστας Ζουράρις από την θέση του υφυπουργού Παιδείας στην κυβέρνηση μετά τις υβριστικές δηλώσεις κατά των ποδοσφαιρικών ομάδων του Ολυμπιακού Πειραιώς και του Άρη Θεσσαλονίκης

Με email τριών γραμμών προς τον πρωθυπουργό, και την Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, ο Κώστας Ζουράρις υπέβαλε ήδη, όπως του ζητήθηκε, την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας, μετά τις αντιδράσεις που είχαν δημιουργηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Κ. Ζουράρι το πνεύμα του λιτού κειμένου είναι, υποβάλω την παραίτησή μου για να μην σας δημιουργώ πρόβλημα και για να είμαστε καλά, εσείς και εγώ.

Πλέον αναμένεται η απόφαση του Πρωθυπουργού , ο οποίος θα την λάβει πιθανόν μετά την αυριανή συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Καμμένος, είχε ζητήσει την παραίτησή του.

«Ή θα του βάλουν μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση. Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα. Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, εμφανώς εκνευρισμένος.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών