Πάτρα: Ξεκινά η δίκη για τα αίτια που στέρησαν τη ζωή στον 25χρονο Δημήτρη Κατσαντώνη | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Πάτρα: Ξεκινά η δίκη για τα αίτια που στέρησαν τη ζωή στον 25χρονο Δημήτρη Κατσαντώνη

Δημοσίευση: 10:41 π.μ. | 23/1/18

Στο εδώλιο ο εργολάβος και η κατασκευάστρια εταιρεία

Μεθαύριο Πέμπτη αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση για τις συνθήκες που προκάλεσαν το εργατικό δυστύχημα στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο 25χρονος Δημήτρης Κατσαντώνης.

Ο άτυχος 25χρονος είχε χάσει τη ζωή του στις αρχές Μαρτίου του 2016, κατά τη διάρκεια εργασιών που εκτελούσε σε σκαλωσιά, σε ακίνητο επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου στην Αγυιά, όταν ο τοίχος του κτιρίου έπεσε με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.

Δύο χρόνια μετά, ο εργολάβος και η κατασκευάστρια εταιρεία θα «καθήσουν» στο εδώλιο, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για το τραγικό δυστύχημα.

Η οικογένειά του, οι γονείς και τα τρία αδέλφια του, περιμένουν την ηθική δικαίωση για αίτια θανάτου του 25χρονου Δημήτρη, που του έκοψε τόσο πρόωρα το νήμα της ζωής.

Ο 25χρονος Δημήτρης Κατσαντώνης, γνωστός στην νεολαία με το ψευδώνυμο SPM, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από την ενασχόλησή του με τη μουσική που αγαπούσε. Έγραφε τραγούδια και μουσική ραπ, ενώ οι φίλοι και στενοί του συγγενείς τον χαρακτήριζαν σαν έναν νέο με καλλιτεχνικές ευαισθησίες και κοινωνικές ανησυχίες, τις οποίες διοχέτευε στα τραγούδια του.

Ο θάνατός του, πριν δύο χρόνια, είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της πόλης.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών