Προβλήματα από την κακοκαιρία στη Λέσβο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Προβλήματα από την κακοκαιρία στη Λέσβο

Δημοσίευση: 4:12 μ.μ. | 22/1/18

Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από χείμαρρο

Σοβαρά προβλήματα για δεύτερη φορά πλήττουν από χθες το βράδυ τη Λέσβο, με την περιοχή να έχει κηρυχθεί από την προηγούμενη εβδομάδα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο δρόμος Μεσοτόπου-Ερεσού μετατράπηκε σε ποτάμι, ενώ σύμφωνα με το Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ οδηγοί εγκλωβίστηκαν στο οδόστρωμα. Μάλιστα, ένα αυτοκίνητο παρασύρθηκε προς Μεσότοπο και χρειάστηκε η παρέμβαση διερχομένων για να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες ενώ ένα δεύτερο όχημα στο οποίο επέβαινε και ο αντιδήμαρχος Ερεσού Μιχάλης Ρούσσης παρασύρθηκε επί της κεντρικής οδού και χρειάστηκε βοήθεια για να απεγκλωβιστεί.

Όπως είπε στην ΕΡΑ Αιγαίου, ο κ. Ρούσσης «δημιουργήθηκαν στο Ταβάρι μεγαλύτερα προβλήματα από την προηγούμενη φορά» σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σε λίμνη μετατράπηκε η περιοχή Αφεντέλη της Ερεσού, όπου υπάρχουν και επιχειρήσεις, ενώ κατολίσθηση σημειώθηκε στην περιοχή της Βατούσσας και κλειστός σε ορισμένα σημεία είναι ο δρόμος και συγκεκριμένα στο ύψος του βιολογικού. Ήδη μηχανήματα του Δήμου Λέσβου μεταβαίνουν στην περιοχή να αποκαταστήσουν τη βατότητα του δρόμου.

Σοβαρά προβλήματα από τις βροχοπτώσεις σημειώθηκαν εκτός από την περιοχή της δυτικής Λέσβου στις Νέες Κυδωνίες και στα Μιστεγνά, ενώ μικρότερα προβλήματα διαπιστώνονται στο δρόμο Πέτρα προς Μόλυβο και προς Άναξο, στην Εφταλού, και από Μόλυβο προς Βαφειό και Σκάλα Συκαμιάς.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών