Ψινάκης για ΧΥΤΑ στο Γραμματικό: Το παιχνίδι παίζεται στις Βρυξέλλες (βιντεο) | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Ψινάκης για ΧΥΤΑ στο Γραμματικό: Το παιχνίδι παίζεται στις Βρυξέλλες (βιντεο)

Δημοσίευση: 4:10 μ.μ. | 8/1/18

«Στόχος μου είναι να πεταχτεί το έργο τελείως» - Δείτε το βίντεο

Κατά της κατασκευής ΧΥΤΑ στο Γραμματικό τάχθηκε ο Ηλίας Ψινάκης δηλώνοντας ότι το παιχνίδι θα παιχτεί στις Βρυξέλλες το διάστημα από 22 Ιανουαρίου έως 22 Μαρτίου.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, στη συνάντηση που είχε με μαθητές Λυκείων του Μαραθώνα αλλά και τοπικούς συλλόγους της περιοχής, δεσμεύτηκε ότι ο ίδιος θα παρευρεθεί στις Βρυξέλλες μαζί με τους 23 ευρωβουλευτές που είναι να αποφασίσουν για το θέμα και θα προσπαθήσει να «πεταχτεί» το έργο τελείως.

«Ο πρώτος που θα ξεφτιλιστεί πανελλήνια σίγουρα άμα γίνει εδώ πέρα το ΧΥΤΑ θα είμαι εγώ. Γιατί έχω βάλει το κεφάλι μου στα γεράματα στο ντορβά και πανελλήνια θα είμαι ένας ξεφτίλας», είπε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Ψινάκης.

«Ο Δήμος Μαραθώνα είναι ένας ιστορικός δήμος και δεν θα αφήσω να γίνει σκουπιδαριό θα κινήσω όλες τις επαφές μου στις Βρυξέλλες, θα έχουμε 23 ευρωβουλευτές και θα αποφασίσουν τι θα γίνει».

«Το παιχνίδι δεν παίζεται ούτε στο Μαραθώνα ούτε στην Περιφέρεια. Το παιχνίδι παίζεται στις Βρυξέλλες. Αυτοί θα αποφασίσουν», είπε και συνέχισε: «Εμένα στόχος μου είναι να πεταχτεί το έργο τελείως».

Τόνισε επίσης ότι αν δεν τα καταφέρει θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή αντιδρώντας μαζί με τον κόσμο.

Δείτε σε βίντεο του marathonnews.gr όσα είπε ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης:


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών