Σβίγκου: Αποθέωση του λαϊκισμού η επίθεση στη Μπέτυ Μπαζιάνα | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Σβίγκου: Αποθέωση του λαϊκισμού η επίθεση στη Μπέτυ Μπαζιάνα

Δημοσίευση: 2:54 μ.μ. | 7/1/18

Αιχμηρή απάντηση έδωσε με ανάρτηση της στο Facebook, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου σε όσους επιτέθηκαν στη σύζυγο του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα για τη συνέντευξη της και τις απόψεις που εξέφρασε

Στην ανάρτηση της σημειώνει:

"Η πολιτική κριτική και η αντιπαράθεση είναι εξ ορισμού θεμιτές και ευπρόσδεκτες. Όσοι και όσες μπαίνουν στη διαδικασία της δημόσιας διατύπωσης των απόψεων τους, το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό, άλλωστε.

Ωστόσο, αυτά που ειπώθηκαν και γράφτηκαν με αφορμή τη συνέντευξη της Μπ. Μπαζιάνα, υπερβαίνουν κατά πολύ το όριο της πολιτικής αντιπαράθεσης και φτάνουν στην ωμή χυδαιότητα.

Ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασαν πολιτικά πρόσωπα στη συνέντευξη της Μπ. Μπαζιάνα φανερώνει μια ιδιοκτησιακή λογική για τη δημόσια σφαίρα, φανερώνει εμπάθεια και ένδεια επιχειρημάτων.

Οι ίδιοι άνθρωποι που δημοσιοποιούν καθημερινά προσωπικές και οικογενειακές στιγμές για την προσέλκυση ψήφων επιτίθενται με τέτοια σφοδρότητα σε μια αριστερή γυναίκα που έδωσε συνέντευξη στην οποία έκανε το "λάθος" και έδωσε πολιτικές απαντήσεις.πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών