Σε κινητοποιήσεις καλεί η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Σε κινητοποιήσεις καλεί η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος

Δημοσίευση: 1:54 π.μ. | 22/1/18

«Όπου και να μεταφέρετε τις συνεδριάσεις σας δεν θα µας αποφύγετε»

Αγωνιστικές κινητοποιήσεις, µε 24ωρη προειδοποιητική απεργία στον Οργανισμό Λιµένα Θεσσαλονίκης και µε 4ωρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα, στους Οργανισμούς Λιμένων Πειραιά, Ηρακλείου, Βόλου, Πάτρας, Ραφήνας, Λαυρίου, Ελευσίνας,
Κερκύρας, Ηγουµενίτσας, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης και Χαλκίδας, προγραμματίζουν για τις 25 Ιανουαρίου, τα μέλη της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜ.Υ.Λ.Ε).

Όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, η κινητοποίηση γίνεται με αφορμή τη μεταφορά της σύγκλισης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του ΟΛΘ στην Αθήνα. «Αυτό δεν θα µας σταματήσει», τονίζεται χαρακτηριστικά, «θα είμαστε εκεί για να τους μεταφέρουμε το μήνυμα: µη λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο, όπου και να μεταφέρετε τις συνεδριάσεις σας δεν θα µας αποφύγετε».

Οι εργαζόμενοι δηλώνουν στην ανακοίνωσή τους ότι το αμέσως επόμενο διάστημα, θα προχωρήσουν «χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία, νομικά, αγωνιστικά και κοινωνικά», προκειμένου «να δίνουμε απάντηση σε κάθε βήµα της επιχειρούµενης πώλησης και να αποκαλύπτουµε τις νοµικές ακροβασίες και τα πολιτικά ατοπήµατα για να υπερασπιστούµε το δηµόσιο συµφέρον και το δηµόσιο χαρακτήρα του Ο.Λ.Θ.».

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών