Το ερωτικό στοιχείο στον θάνατο της 44χρονης μητέρας στην Αιτωλοακαρνανία | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Το ερωτικό στοιχείο στον θάνατο της 44χρονης μητέρας στην Αιτωλοακαρνανία

Δημοσίευση: 1:43 μ.μ. | 9/1/18

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση

Πυκνό μυστήριο καλύπτει την υπόθεση με τη 44χρονη μητέρα από την Κατοχή, που εξαφανίστηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου και βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας από πυροσβέστες στην παραλιακή περιοχή Φωτμού Τριχωνίδας, κοντά στο Πετροχώρι του Δήμου Θέρμου.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν ακόμη όλα τα ενδεχόμενα.

Η περίπτωση της αυτοκτονίας εξετάζεται ως κύρια από χθες το βράδυ, μετά την αυτοψία του ιατροδικαστή στο σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο.

Ως προς τις νεότερες αποκαλύψεις το agriniopress.gr κάνει λόγο για προσωπική σχέση που διατηρούσε η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών με πρόσωπο, πολύ γνωστό στην κοινωνία του Μεσολογγίου. Οι ίδιες πληροφορίες, που μεταδόθηκαν νωρίτερα σήμερα το πρωί από τον «Αχελώο FM» αναφέρουν πως η 44χρονη έστειλε το Σάββατο ακόμη δυο sms: Ένα σε στενό συγγενικό της πρόσωπο και ένα στο άτομο με το οποίο συνδέονταν.

Να σημειωθεί πάντως πως το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας δεν έχει ακόμη αποκλειστεί, ενώ είναι κοινή πεποίθηση στο στενό συγγενικό περιβάλλον της εκλιπούσας πως η γυναίκα δολοφονήθηκε και στη συνέχεια «σκηνοθετήθηκε» αυτοκτονία, από κάποιους που θα ήθελαν να εξαφανίσουν τα στοιχεία, βάζοντας φωτιά στο αυτοκίνητο.

Το αποτέλεσμα της νεκροτομής που θα διενεργηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα αίτια του θανάτου.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή από πυροσβέστες στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της, ενώ στα χέρια και στο πρόσωπο έφερε κάποια εγκαύματα.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το Αθηναϊκό Πρακτορείο, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε δοχείο με εύφλεκτα υλικό, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος υπάρχουν φθορές, που έχουν προκληθεί από φωτιά.

Έρευνες για το θάνατο της 44χρονης διενεργούν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρίνιου, σε συνεργασία με το τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών