Τσιάρας για Σκοπιανό: Δεν γίνεται εξωτερική πολιτική με συλλαλητήρια | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Τσιάρας για Σκοπιανό: Δεν γίνεται εξωτερική πολιτική με συλλαλητήρια

Δημοσίευση: 1:15 μ.μ. | 31/1/18

Ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, τονίζει πως η σύνθετη ονομασία πρέπει να συζητηθεί μόνο όταν θα έχουν επιλυθεί όλες οι άλλες προϋποθέσεις

“Η σύνθετη ονομασία μπαίνει στο τραπέζι της συζήτησης όταν έχουν επιλυθεί όλες οι άλλες προϋποθέσεις” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7, ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τσιάρας.

Πρόσθεσε ότι “υπήρχε ένα πλαίσιο στο Βουκουρέστι που μπορεί να αποδεχόταν τη σύνθετη ονομασία, αλλά σ' αυτό το πλαίσιο υπήρχε το erga omnes, που σήμαινε αλλαγή του συντάγματος της γειτονικής χώρας, και υπήρχε και η απόσυρση του αλυτρωτισμού συνολικά”.

Επιπροσθέτως, ο κ. Τσιάρας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως ενώ είναι το κόμμα που “χρησιμοποίησε τα συλλαλητήρια ως μοχλό πολιτικής”, τώρα κατηγορεί όσους συμμετέχουν στα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό. Κατέληξε πως η γνώμη του είναι ότι η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να γίνεται με συλλαλητήρια, αλλά ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πει σε κάποιον πολίτη ότι δεν μπορεί να διαδηλώνει για κάτι που τον εκφράζει.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών