Βουλή: Στην Επιτροπή Δεοντολογίας στέλνει ο Βούτσης τον Κασιδιάρη | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Βουλή: Στην Επιτροπή Δεοντολογίας στέλνει ο Βούτσης τον Κασιδιάρη

Δημοσίευση: 4:33 μ.μ. | 31/1/18

Ο υπόδικος χρυσαυγίτης είχε αποκαλέσει «προδότες» τους βουλευτές και είχε χαρακτηρίσει «παχύδερμο» τον υπουργό Εξωτερικών

Στην κοινοβουλευτική επιτροπή Δεοντολογίας παρέπεμψε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, τον χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη για τις χυδαίες αναφορές του σε συνεδρίαση επιτροπής της Βουλής.

Ο Νίκος Βούτσης απέστειλε επιστολή στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής με την οποία την καλεί να εξετάσει βάσει του κανονισμού την «αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά» και τη «ρητορική μίσους» του Ηλία Κασιδιάρη. Ο Πρόεδρος της Βουλής παραθέτει, μάλιστα, πρακτικά της συνεδρίασης όπου ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλά για «προδοσία» των βουλευτών και επιτίθεται με σκαιότητα στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά. «Για ποιόν λόγο να σιτίζουμε αυτό το παχύδερμο του σταλινισμού και του ανθελληνισμού;» είχε διερωτηθεί στη Βουλή ο νοσταλγός του ναζισμού.

Υπενθυμίζεται ότι το απρόκλητο παραλήρημα του Ηλία Κασιδιάρη συνέβη την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου και είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η συνεδρίαση από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, Κώστα Δουζίνα.

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών