Ανακοίνωση – καταγγελία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ για τα γεγονότα στο συμβολαιογραφείο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ανακοίνωση – καταγγελία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ για τα γεγονότα στο συμβολαιογραφείο

Δημοσίευση: 7:33 μ.μ. | 28/2/18

«Στο ίδιο έργο θεατές για πολλοστή φορά»

Ένταση επικράτησε έξω από το γραφείο συμβολαιογράφου στον Πειραιά το μεσημέρι της Τετάρτης όταν μέλη συλλογικοτήτων συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την διενέργεια
ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που είχαν προγραμματιστεί.

Κατά τη διάρκεια της έντασης η Ένωση Φωτογράφων Ελλάδος καταγγέλλει πως μέλη της χτυπήθηκαν από άνδρες των ΜΑΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο ίδιο έργο θεατές για πολλοστή φορά! Στην ίδια θέση και πάλι να καταγγέλλουμε τα αυτονόητα! Στην ίδια θέση και πάλι οι συνάδελφοί μας που βρίσκονται στον δρόμο για να καταγράψουν ειδησεογραφικά γεγονότα, να γίνονται θύματα επίθεσης από άνδρες των ΜΑΤ χωρίς διάκριση.

Σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Καποδιστρίου, φωτορεπόρτερ, δέχθηκαν επίθεση μαζί με τους συνδικαλιστές και ενώ δήλωναν φωνάζοντας συνεχώς την ιδιότητά τους , εκείνοι συνέχιζαν να τους χτυπούν με τις ασπίδες και τα γκλομπ.

Είναι απαράδεκτο να βρισκόμαστε κάθε φορά στο ίδιο σημείο, να καταγγέλλουμε και η ηγεσία του Υπουργείου να μας αγνοεί συστηματικά.

Επιτέλους οφείλει να πάρει θέση και να δώσει τις κατάλληλες εντολές, έτσι ώστε οι άνθρωποι του τύπου να μπορούν να κάνουν την δουλειά τους και όχι να γίνονται στόχος!

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών