Αντώναρος ζητά παραίτηση Γεωργιάδη: Ο σεξιστής μουσαφιραίος δοτός αντιπρόεδρος | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Αντώναρος ζητά παραίτηση Γεωργιάδη: Ο σεξιστής μουσαφιραίος δοτός αντιπρόεδρος

Δημοσίευση: 8:48 μ.μ. | 10/2/18

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος δείχνει την πόρτα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ

Την παραίτηση του Άδωνι Γεωργιάδη απ' τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ ζητάει καθαρά ο Ευάγγελος Αντώναρος, στον οποίο και αναφέρεται ως σεξιστή, χωρίς να τον κατονομάζει.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή που έκανε και χθες αιχμηρό σχόλιο κατά του Αδ. Γεωργιάδη σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτί», επανήλθε σήμερα σε ακόμη πιο σκληρή γλώσσα.

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διάστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει ότι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις είναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα όταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους...

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά ταν με τη συμπεριφορά τους "λεκιάζουν" την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες» γράφει σήμερα στο Facebook και καταλήγει με νόημα: «Άλλωστε ενός αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών