Αβραμόπουλος: Θα συνεχίσω απερίσπαστα το έργο μου στην Κομισιόν | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Αβραμόπουλος: Θα συνεχίσω απερίσπαστα το έργο μου στην Κομισιόν

Δημοσίευση: 5:19 μ.μ. | 22/2/18

Αποφασισμένος να δικαιωθεί δηλώνει ο Ευρωπαίος Επίτροπος σχολιάζοντας την απόφαση για σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Novartis, η οποία όπως εκτιμά δε θα διερευνήσει απολύτως τίποτα

Την απόφαση για σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Novartis σχολίασε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται για συναντήσεις με την ηγεσία του ΟΗΕ.

Ειδικότερα ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε:

«Η κυβερνητική πλειοψηφία με την Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ, απεφάσισε την σύσταση επιτροπής για την Διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης, οι εργασίες της οποίας πρέπει να ολοκληρωθούν σε ένα μήνα από την σύσταση της.

Είναι προφανές ότι δεν θα διερευνήσει απολύτως τίποτα, σε έναν μόνο μήνα και απλώς θα επιχειρήσει να συντηρήσει το σχέδιο διασυρμού και κατασυκοφάντησης πολιτικών προσώπων με τους προστατευόμενους ψευδομάρτυρες με την κουκούλα, που άρχισε με τη διαβίβαση του φακέλου στην Βουλή και την χθεσινή συζήτηση, στην οποία οι σκοπιμότητες ήταν αποκαλυπτικές.

Είμαι αποφασισμένος να δικαιωθώ, ξεκάθαρα και χωρίς να μείνει καμία σκιά, κι αυτό θα γίνει όταν αποδειχθεί δικαστικά πως οι καταθέσεις με τις οποίες με κατηγορούν είναι ψευδείς στο σύνολό τους, είναι κατασκευασμένες και υπαγορευμένες, είναι παράνομες και άκυρες.

 Μέχρι τότε, συνεχίζω απερίσπαστα το έργο και τα καθήκοντά μου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Tον τελευταίο λόγο θα τον έχει η Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι πλήρως και στην οποία από τη πρώτη στιγμή προσέφυγα».

πηγή

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών