Αχαΐα: Επιτήδειοι άρπαξαν τη σύνταξη ηλικιωμένου - Ξαναχτύπησαν οι απατεώνες | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Αχαΐα: Επιτήδειοι άρπαξαν τη σύνταξη ηλικιωμένου - Ξαναχτύπησαν οι απατεώνες

Δημοσίευση: 4:05 μ.μ. | 10/2/18

Σε ορεινό χωριό του δήμου Ερυμάνθου χτύπησαν αυτή την φορά απατεώνες

Πιο συγκεκριμένα τρεις άνδρες βρέθηκαν στο χωριό Κομπηγάδι και επισκέφτηκαν σπίτι ηλικιωμένου και του ανέφεραν ότι τους είχε στείλει ο πρόεδρος του χωριού προκειμένου να συνεννοηθούν για εργασία που έπρεπε να εκτελεστεί στην περιοχή.

Όπως γράφει το PatrasTimes.gr οι δύο άνδρες απασχόλησαν την ηλικιωμένη σύζυγο του θύματος στην αυλή του σπιτιού και ο τρίτος βρισκόταν μέσα σε αυτό με τον 80χρονο.

Ο άνδρας ήταν πολύ πειστικός και κατάφερε κατά την διάρκεια της συζήτησης να αρπάξει από την τσέπη του ηλικιωμένου το ποσό των 500 ευρώ, ποσό που είχε εισπράξει μόλις την προηγούμενη ημέρα, αφού επρόκειτο για την σύνταξη του.

Στην συνέχεια οι τρεις άνδρες έφυγαν σαν κύριοι και ο ηλικιωμένος κατάλαβε ότι η σύνταξη του είχε κάνει φτερά.

Έπειτα, επικοινώνησε και με τον πρόεδρο του χωριού ο οποίος του ανέφερε ότι δεν έστειλε κανέναν προκειμένου να κανονίσουν για κάποια εργασία.

Αυτό το οποίο προκαλεί εντύπωση είναι ότι οι τρεις δράστες γνώριζαν το όνομα του θύματος τους αλλά και το όνομα του προέδρου του χωριού.

Το συγκεκριμένο γεγονός αποδεικνύει ότι οι απατεώνες είναι «διαβασμένοι» πριν επισκεφτούν τα θύματά τους προκειμένου να γίνονται πιο πειστικοί και φυσικά να μην κινούν υποψίες.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών