«Εγώ ζω δύο ζωές από τότε που έχασα τη Μελίνα» | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

«Εγώ ζω δύο ζωές από τότε που έχασα τη Μελίνα»

Δημοσίευση: 3:46 μ.μ. | 22/2/18

Τι λέει ο πατέρας του κοριτσιού για όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης - Για «πολιτική αλητεία» κάνει λόγο η υποδιοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης

Την πλήρη έκπληξη του για τα όσα συνέβησαν χθες στη Βουλή όπου και ήρθε ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση της άτυχης Μελίνας που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα χρόνια, εξέφρασε ο μπαμπάς της Μάνος Παρασκάκης μιλώντας στο neakriti.gr.

«Τα έχασα χθες με αυτά που άκουσα τα οποία και είναι πολύ σοβαρά και δεν ειπώθηκαν σε καφενείο αλλά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Δηλώνω την πλήρη έκπληξη μου για αυτό που άκουσα χθες. Τόσο καιρό και δεν έχω ουδεμία πληροφόρηση για την υπόθεση και αυτά που άκουσα χθες είναι απίστευτα. Ουσιαστικά ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για συγκάλυψη και αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο είναι πολύ σοβαρό».

Ο κ. Παρασκάκης αναφέρθηκε επίσης και στα πορίσματα τα οποία όπως τόνισε: «Κάποια πορίσματα δεν τα έχω πάρει εγώ και μου κάνει εντύπωση γιατί δεν τα έχει πάρει ούτε ο εισαγγελέας και παρουσιάζονται στη Βουλή».

Ενώ με συγκίνηση ο κ. Παρασκάκης υποστηρίζει ότι ακόμη και με τα όσα ειπώθηκαν χθες: «Οι μνήμες δεν ξύπνησαν. Εγώ ζω δύο ζωές από τότε που έχασα τη Μελίνα. Η μία, η ευχάριστη, αυτή που δείχνω στον κόσμο προς τα έξω. Και η άλλη αυτή που ζω όταν κλείνουν οι πόρτες του σπιτιού μου».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το flashnews.gr σε δηλώσεις αναφορικά με το πόρισμα για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας προέβη η υποδιοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Ελένη Γιακουμάκη, στο πλαίσιο της υπογραφής της σύμβασης για την επέκταση του Βενιζελείου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης.

Συγκεκριμένα η κ. Γιακουμάκη απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα όσα ειπώθηκαν χθες στη Βουλή από τον Άδωνι Γεωργιάδη χαρακτήρισε «πολιτική αλητεία» την εμπλοκή του θανάτου της 4χρονης στη συζήτηση για την υπόθεση της Novartis.

«Επί του θέματος αυτού θα σας απαντήσουν σε προκαθορισμένο χρόνο οι καθ' ύλην αρμόδιοι», είπε η κ. Γιακουμάκη.

Ακόμη, πρόσθεσε: «Είμαι σε θέση να γνωρίζω, ότι η διαδικασία, την προηγουμένη εβδομάδα, ήταν θέμα συζήτησης του Πειθαρχικού Συμβουλίου προκειμένου να βγει η απόφαση».

Η υποδιοικήτρια της 7ης ΥΠΕ ανέφερε επίσης πως την προηγούμενη εβδομάδα συνεδρίασε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο επί του πορίσματος για να εξετάσει τη συγκεκριμένη υπόθεση και τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτή.

Στο ίδιο κλίμα με την υποδιοικήτρια της ΔΥΠΕ και οι απαντήσεις του διοικητή ΠΑΓΝΗ - Βενιζελείου κ. Γιάννη Τασσόπουλου, ο οποιος δήλωσε πως ναι μεν συμμετέχει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, ωστόσο δεν μπορεί να αναφέρει τίποτα σχετικά με την υπόθεση εως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών