Ειρήνη Λαγούδη: Δολοφονία δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ειρήνη Λαγούδη: Δολοφονία δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Δημοσίευση: 9:23 π.μ. | 2/2/18

Το θρίλερ με το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζεται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση

Οι πρώτες πληροφορίες για τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων φαίνεται ότι ενισχύουν το σενάριο της δολοφονίας.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή LiveNews, τα πρώτα αποτελέσματα από το ιατροδικαστικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για λήψη ουσιών που θα επηρέαζαν την αντίληψή της. Τη στιγμή της μοιραίας φωτιάς δηλαδή, μέσα στο αυτοκίνητο, η γυναίκα είχε πλήρη αντίληψη του τι συνέβαινε και δεν ήταν υπό την επήρεια ηρεμιστικών ή άλλων φαρμάκων.

Επίσης, δεν βρέθηκε κανένα ίχνος φυτοφαρμάκου για το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Όλα αυτά σύμφωνα με την οικογένειά της και τους ειδικούς που ασχολούνται με την υπόθεση ενισχύουν το σενάριο της δολοφονίας.

Πάντως η καθυστέρηση των επίσημων αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων, οι οποίες μάλιστα είχαν τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος, έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης. Σύμφωνα με το LiveNews, ο λόγος που καθυστερούν τα τελικά αποτελέσματα των τοξικολογικών, είναι γιατί είναι εκτός λειτουργίας το μηχάνημα του εργαστηρίου και δε μπορεί να «διαβάσει» το μονοξείδιο του άνθρακα! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πάντα, οι τοξικολογικές εξετάσεις της Ειρήνης Λαγούδη, έχουν σταλεί σε άλλη ιατροδικαστική υπηρεσία.

Βέβαιος για αυτοκτονία ο ιδιωτικός ερευνητής

Στο μεταξύ, την πεποίθησή του πως πρόκειται για αυτοκτονία εξέφρασε  σε επικοινωνία που είχε μαζί του το agriniowebradio ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής, αναφορικά με την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη.

Ο κ. Στρατής που κλήθηκε να ερευνήσει και αυτός την υπόθεση από τον δικηγόρο της οικογένειας, κ. Ταουξή, είπε πως ολοκλήρωσε το έργο του και έδωσε όσα στοιχεία βρήκε στην οικογένεια. Ζήτησε μάλιστα να επικοινωνήσει η οικογένεια μαζί του, αφήνοντας να εννοηθεί πως κάποιοι “παίζουν με τον πόνο της”…

Αναλυτικά τα όσα απάντησε:Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι αναρτήσεις που έκανε ο Σ. Στρατής, μετά τον θόρυβο που ξέσπασε, τις έχει κατεβάσει από το προφίλ του στο facebook… Για τις αναρτήσεις του μάλιστα αυτές, που μεταξύ άλλων μιλούσε για “πρόβλημα” που φέρεται να αντιμετώπιζε η 44χρονη και για το οποίο δεν βοηθήθηκε, δέχθηκε πολύ επιθετικά σχόλια.

Την συμβολή  του κ. Στρατή στις έρευνες πάντως υποβαθμίζουν οι συνήγοροι της οικογένειας, υποστηρίζοντας πως είχε περιορισμένο και “περιφερειακό ρόλο”…

Το agriniopress.gr επικοινώνησε με τον κ. Ταουξή ο οποίος επιβεβαίωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της οικογένειας με τον κ. Στρατή, τονίζοντας παράλληλα πως αυτός είχε αναλάβει ένα περιφερειακό έργο στην υπόθεση. Μάλιστα όπως είπε «έχει βρεθεί ξύλινο σπιτάκι ιδιοκτησίας εμπλεκομένου της υπόθεσης κοντά στη λίμνη», δίνοντας μία ακόμη διάσταση.

Να θυμίσουμε πως την Τετάρτη, ολοκληρώθηκε η συμπληρωματική  έρευνα των πραγματογνωμόνων του Δημοσίου, με την οποία σύμφωνα με τον κ. Ταουξή “επιβεβαιώνονται τα στοιχεία που έχει συλλέξει η οικογένεια, μεταξύ των οποίων το κομμάτι βαμβάκι με εύφλεκτο υγρό που βρέθηκε δεμένο στο αυτοκίνητο σαν φιτίλι” και το οποίο όπως ανέφερε,  “δεν είχαν αξιολογήσει οι αστυνομικοί”.

Από εκεί και πέρα, η σχετική αστυνομική έρευνα, βρίσκεται σε εξέλιξη και θα κρατήσει ακόμη εβδομάδες.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών