Εκπρόσωπος συλλαλητηρίου: Ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο ο κόσμος | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Εκπρόσωπος συλλαλητηρίου: Ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο ο κόσμος

Δημοσίευση: 4:30 μ.μ. | 5/2/18

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι ελληνικές αρχές βγάζουν αυτά τα νούμερα»

Ο κόσμος που συμμετείχε στο συλλαλητήριο της Κυριακής για το Σκοπιανό ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο, δήλωσε ο εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής του συλλαλητηρίου της Αθήνας, Μιχάλης Πατσίκας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι ελληνικές αρχές βγάζουν αυτά τα νούμερα. Στη Θεσσαλονίκη 90.000, τώρα 140.000. Τα ξένα μέσα ενημέρωσης μιλάνε για πάνω από 1.000.000. Μόνο η Ελληνική Αστυνομία βγάζει τέτοιες ανακοινώσεις», ανέφερε ακόμη.

Στο ερώτημα του αν θα γίνουν και άλλα συλλαλητήρια, ο ίδιος απάντησε: «Ο λαός μίλησε. Ο λαός δεν έχει άλλο τρόπο να μιλήσει, πρέπει να βγει στους δρόμους. Αν χρειαστεί θα ξαναβγούμε στους δρόμους».

«Αυτά που είπε ο Μίκης είναι αλήθειες», σημείωσε αναφορικά με την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη, συμπληρώνοντας πως «μίλησε για τον εθνομηδενισμό που υπάρχει εντός της κυβέρνησης. Δεν μίλησε για τον ΣΥΡΙΖΑ, ως κόμμα, ούτε πήρε καμία θέση ενός κόμματος. Μίλησε για τον εθνομηδενισμό αυτών που μας κυβερνούν. Αυτό δεν αφορά μόνο την κυβέρνηση. Υπάρχουν και άλλα πρόσωπα μέσα. Ο κ. Μπουτάρης που βγήκε το πρωί και δεν έχει κανένα πρόβλημα να λέγεται "Νέα Μακεδονία" η Μακεδονία μας, ανήκει σε αυτούς».


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών