Εξαρθρώθηκε η εξαμελής σπείρα που είχε «ρημάξει» εκκλησίες σε Δυτική Αχαΐα και Ηλεία | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Εξαρθρώθηκε η εξαμελής σπείρα που είχε «ρημάξει» εκκλησίες σε Δυτική Αχαΐα και Ηλεία

Δημοσίευση: 9:32 μ.μ. | 27/2/18

Δεν είχαν σταματήσει σε μπλόκο αστυνομικών

Συνελήφθη πριν από λίγο στο Μαζαράκι Αχαΐας ο κακοποιός, ο οποίος κατηγορείται ότι μαζί με συνεργούς του το τελευταίο δωδεκαήμερο είχε ρημάξει οκτώ Ιερούς Ναούς, σπίτια και επιχειρήσεις σε Δυτική Αχαΐα και Ηλεία!

Ο δραπέτης των φυλακών που αναζητείτο από τις Διωκτικές Αρχές τα ξημερώματα του Σαββάτου δεν σταμάτησε σε μπλόκο της Αστυνομίας στην Πατρών – Πύργου και μάλιστα δεν δίστασε να πυροβολήσει στον αέρα κατά των ενστόλων, που τον καταδίωκαν.

Αρχηγός της σπείρας φέρεται να είναι ο συλληφθείς δραπέτης, ο οποίος μετά από αναζητήσεις και μπλόκα σε κομβικά σημεία έπεσε στη «φάκα» των αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρουν πως οι διωκτικές αρχές έχουν πειστήρια στα χέρια τους, όπως δακτυλικά αποτυπώματα και υπάρχει και γενετικό υλικό που έχει βρεθεί στους Ναούς που έχουν παραβιάσει και ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή τους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες και τα έξη μέλη της σπείρας βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. η οποία το τελευταίο δωδεκαήμερο είχε ρημάξει οκτώ Ιερούς Ναούς, σπίτια και επιχειρήσεις σε Δυτική Αχαΐα και Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes τα μέλη της σπείρας συνελήφθησαν σε παράπηγμα το οποίο βρισκόταν πίσω από τον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στην περιοχή των Βραχναιϊκων. Ο αρχηγός της σπείρας είναι ηλικίας 42 χρόνων.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών