Ένταση στη συγκέντρωση της ΛΑΕ έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ένταση στη συγκέντρωση της ΛΑΕ έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο

Δημοσίευση: 3:26 μ.μ. | 28/2/18

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες

Μικροένταση σημειώθηκε όταν διαδηλωτές που πρόσκεινται στην ΛΑΕ έφτασαν έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε:

«Σήμερα το μεσημέρι επισκέφτηκα στην οδό Ακαδημίας 31 το γραφείο της Συμβολαιογράφου Ευφρ. Γ. Σιμοπούλου συνοδευόμενος μόνο από τον δικηγόρο του ιδιοκτήτη ισόγειου καταστήματος, το οποίο εκπλειστηριάζεται ηλεκτρονικά από την εν λόγω συμβολαιογράφο.

Με έκπληξη ακούσαμε την απάντηση “της αυτού μεγαλειοτάτης” Συμβολαιογράφου των Τραπεζών ότι δεν μπορεί να μας δεχθεί ούτε καν για να ενημερωθεί για τις αιτιάσεις μας.

Θεωρώ ντροπή για το συμβολαιογραφικό επάγγελμα, πρόκληση για τα εναπομείναντα ίχνη δημοκρατίας και επίδειξη μέγιστης αλαζονείας, αυθαιρεσίας και αυταρχισμού την απαράδεκτη στάση ενός δημόσιου λειτουργού, όπως η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος, απέναντι σε ένα εύλογο αίτημα της υπεράσπισης ενός συμπολίτη μας που χάνει την περιουσία του.

Θεωρώ, επίσης, ντροπή ότι το Αθηναϊκό κέντρο έχει φτάσει στο σημείο να αστυνομοκρατείται κυριολεκτικά από ολόκληρη, σχεδόν, την αστυνομική δύναμη και τα ΜΑΤ που προστατεύουν, υποτίθεται, χωρίς καμιά εξουσιοδότηση, τα συμβολαιογραφικά γραφεία, λες και είναι κέντρα ληστείας των πολιτών που προκαλούν το μίσος τους».


Βίντεο και φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος, πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών