«Φούσκωσε» ο Σπερχειός | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

«Φούσκωσε» ο Σπερχειός

Δημοσίευση: 5:21 μ.μ. | 26/2/18

Οι έντονες βροχοπτώσεις σε συνδυασμό με το λιώσιμο των χιονιών στα ορεινά τις τελευταίες ημέρες «φούσκωσαν» και τον Σπερχειό ποταμό

Το ιστορικό ποτάμι της Φθιώτιδας ξεπέρασε τα όριά του για μία ακόμη φορά στο ύψος του Καστρίου αποτελειώνοντας το… έργο των πλημμυρών του 2015, ενώ από τις 15:10’ υπάρχει απαγορευτικό διέλευσης από Λαμία προς Φραντζή στο ύψος του Φραντζόμυλου.

Τα νερά από το 1ο μέχρι και το 4ο χιλιόμετρο Λαμίας - Φραντζή κάλυψαν σημεία του οδοστρώματος καθιστώντας επικίνδυνη την όποια διέλευση οχήματος.

Ωστόσο οι αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή και για άλλα σημεία από όπου περνά ο Σπερχειός με επόμενο επικίνδυνο σημείο στις εκβολές του.

Ο χιονιάς

Νωρίτερα το πρωί οι αρχές Πολιτικής Προστασίας έτρεχαν για την αντιμετώπιση του χιονιά και συγκεκριμένα από τις 6:30' μέχρι τις 7:30' το πρωί υπήρχε απαγορευτικό για φορτηγά στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, ενώ στο 18ο χλμ δίπλωσε νταλίκα με αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Έντονα ήταν τα καιρικά φαινόμενα και στη Ράχη Τυμφρηστού που το χιόνι ξεπέρασε τους 30 πόντους. Το πρωί μάλιστα χρειάστηκαν αλυσίδες για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Μικροπροβλήματα υπήρξαν και προς Μπράλο όμως το χιόνι δεν έπιασε και το οδόστρωμα κρατήθηκε όλη την ώρα καθαρό.

Τέλος για μία ακόμη φορά ο δρόμος Λαμίας - Καρπενησίου, πριν την γέφυρα του Σταυρού, γέμισε νερά και φερτές ύλες από τις έντονες βροχοπτώσεις και χρειάστηκε η Πυροσβεστική να καθαρίσει το οδόστρωμα.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών