Φραγκούλης Φράγκος: Θα ασχοληθώ με την πολιτική όταν το αποφασίσω εγώ | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Φραγκούλης Φράγκος: Θα ασχοληθώ με την πολιτική όταν το αποφασίσω εγώ

Δημοσίευση: 1:34 μ.μ. | 4/2/18

O επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση Πικραμένου αναφέρεται στα σενάρια για τις πολιτικές του επιδιώξεις από το συλλαλητήριο για την Μακεδονία

Στο Σύνταγμα για να λάβει μέρος στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, βρέθηκε ο απόστρατος στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, μιλώντας στο news 24/7 για όσα έχουν ακουστεί γύρω από το όνομά του τις τελευταίες ημέρες.

Στην ερώτηση για το αν πρόκειται να ιδρύσει δικό του κόμμα απάντησε: "Βαρέθηκα έξι χρόνια να λένε ότι θα κάνω κόμμα. Όταν εγώ αποφασίσω, όταν εγώ θελήσω, θα πάρω την απόφαση να ασχοληθώ με την πολιτική. Στο κάτω κάτω αν δεν ασχοληθείς με την πολιτική και με την πατρίδα σου δεν είσαι καλός πολίτης"

"Γιατί απαγορεύεται μόνο στο Στρατηγό το Φράγκο να βγει να μιλήσει ή αν θα έχει ενεργό συμμετοχή στα πολιτικά. Τι παραπάνω φοβούνται από αυτά τα οποία λέει", ανέφερε.

"Δεν φοβόμαστε τους Σκοπιανούς, αλλά θέλουμε να μας σεβαστούν. Δεν είναι αλυτρωτισμός αυτό που περιλαμβάνει το Σύνταγμά τους, είναι επεκτατισμός, όταν θέλουν για πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη" συμπλήρωσε αναφορικά΄με το συλλαλητήριο.πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών