Γέμισε σκιέρ το τριήμερο το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Γέμισε σκιέρ το τριήμερο το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού

Δημοσίευση: 5:01 μ.μ. | 20/2/18

Θα μείνει ανοιχτό μέχρι τις 12 Απριλίου

Από κόσμο κατακλύστηκε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού, που τέθηκε ξανά σε λειτουργία από το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού, Αλέξανδρος Νουλίκας, το κέντρο λειτούργησε από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα και κατακλύστηκε από κόσμο, καθώς οι καιρικές συνθήκες ήταν ευνοϊκές.

Υπενθυμίζεται, ότι το χιονοδρομικό κέντρο έμεινε κλειστό το Σαββατοκύριακο 10 - 11 Φεβρουαρίου, καθώς έληξε η σύμβαση λειτουργίας του και χρειάστηκε να γίνει εκ νέου διαγωνισμός την εβδομάδα που ακολούθησε, αναδεικνύοντας ανάδοχο και πάλι τον κ. Νουλίκα.

Ωστόσο, όλη αυτή η διαδικασία - τόσο το γεγονός ότι τη φετινή σεζόν το χιονοδρομικό κέντρο άργησε να λειτουργήσει, όσο και η πρόσφατη διακοπή - σύμφωνα με το διευθυντή του χιονοδρομικού - μείωσαν σημαντικά την επισκεψιμότητα.

«Αν το κέντρο λειτουργούσε απρόσκοπτα, εκτιμώ ότι ο αριθμός των επισκεπτών θα ήταν διπλάσιος ή και τριπλάσιος, σύμφωνα με τη δυναμική που είχε αποκτήσει τη χρονιά που προηγήθηκε, δηλαδή την περσινή χειμερινή περίοδο (2016-2017)» είπε ο κ.Νουλίκας.

Παρά τις όποιες δυσκολίες ωστόσο, όσοι επέλεξαν την περιοχή της Δράμας εξεπλάγησαν ευχάριστα μαθαίνοντας τα νέα για την επαναλειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου, όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας, Άγγελος Καλλίας. Πολλοί ήταν και εκείνοι που έσπευσαν τελευταία στιγμή, έχοντας ενημερωθεί μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικότερα το διαδίκτυο.

«Το θετικό ήταν ότι όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και δεδομένων των συνθηκών δουλέψαμε με πληρότητες 80 με 85%. Βέβαια τα στοιχεία αναφέρονται στο Σαββατοκύριακο και όχι στο τριήμερο», υπογράμμισε ο κ.Καλλίας.

Το χιονοδρομικό κέντρο θα είναι ανοικτό, αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, μέχρι τις 12 Απριλίου.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών