Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 28-2-2018 (ηχητικό) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 28-2-2018 (ηχητικό)

Δημοσίευση: 10:53 μ.μ. | 27/2/18

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 αναμένονται νεφώσεις με βροχές, που κατά τόπους θα είναι ισχυρές, στην ηπειρωτική χώρα με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο, καθώς και στο Αιγαίο όπου αναμένονται και καταιγίδες

Ακούστε το ηχητικόΧιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά καθώς και σε κάποια ημιορεινά της βόρειας χώρας. Από το ξημέρωμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Κεντρικό, Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο και από το απόγευμα θα σταματήσουν.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα κυμανθεί από -11 έως 4, στα κεντρικά από 1 έως 11, στα νότια από 4 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 11, στα νησιά του Βορείου Αιγαίο από 6 έως 12, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 9 έως 18, και στην Κρήτη από 11 έως 22. Σημειώνεται ότι οι ελάχιστες θερμοκρασίες αναμένονται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ, σταδιακά όμως και έως το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές και μικρή πιθανότητα για καταιγίδα, όμως από το πρωί ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, σταδιακά όμως και έως το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς, με την ελάχιστη θερμοκρασία να αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αρχικά νεφώσεις με μικρή πιθανότητα για ασθενή βροχόπτωση και χιονόπτωση στα ορεινά του νομού, όμως πριν από το ξημέρωμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 5 βαθμούς, με την ελάχιστη θερμοκρασία να αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών