Η έκκληση του Ηλία Βρεττού από το νοσοκομείο για αίμα | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Η έκκληση του Ηλία Βρεττού από το νοσοκομείο για αίμα

Δημοσίευση: 5:00 μ.μ. | 22/2/18

Τι έγραψε ο τραγουδιστής στον λογαριασμό του στο Facebook

Στο χειρουργείο αναμένεται να μπει τις επόμενες ημέρες ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, ο οποίος είχε ένα σοβαρό τροχαίο το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στη Γλυφάδα. Ο τραγουδιστής θα
υποβληθεί σε σειρά χειρουργείων καθώς έχει υποστεί κατάγματα στο χέρι, το πόδι και τη λεκάνη, με τα τραύματα στην τελευταία να θεωρούνται τα πιο σοβαρά.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο τραγουδιστής απηύθυνε έκκληση για αίμα μέσω του λογαριασμού του στο Facebook. Στην ανάρτησή του ανέφερε:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την υγεία μου. Είμαι πολύ συγκινημένος αλλά ταυτόχρονα μου έχετε δώσει μεγάλη δύναμη για να ξεπεράσω τα προβλήματα των σοβαρών επεμβάσεων που έρχονται και πιστεύω με την θετική σκέψη σας και τις προσευχές σας θα βγω νικητής. Τέτοιες στιγμές αντιλαμβάνεσαι ότι μερικά μικρά πράγματα μπορούν να βοηθήσουν πολύ κόσμο. Θα σας παρακαλούσα παρόλο που δεν είναι άμεση ανάγκη όσοι μπορούν να προσφέρουν αίμα για να βοηθήσουν τόσο εμένα όσο και το σημαντικό έργο της αιμοδοσίας.

Αθήνα

Τζάνιο νοσοκομείο

Και σε όλη την Ελλάδα δηλώνοντας το όνομα Καραβασίλης Ηλίας

Σας ευχαριστώ από καρδιάς».


Νωρίτερα σήμερα, είχε αναρτήσει μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο. «Η πιο δύσκολη μάχη ξεκινάει αύριο... Προσευχηθείτε στο Θεούλη να βγω νικητής! Όταν συγκεντρώνεται τόση αγάπη, συμβαίνουν θαύματα... Για αυτό ζω μετά από όλο αυτό... και τώρα σας υπόσχομαι πως θα παλέψω... όσο ποτέ άλλοτε... με χαμόγελο, δύναμη, πείσμα και αισιοδοξία... όπως κάνω ΠΑΝΤΑ!!! Σας ευχαριστώ» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών