Η βόλτα του Σταύρου Θεοδωράκη στα περίπτερα της 27ης Agrotica στη ΔΕΘ (βίντεο - φώτο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Η βόλτα του Σταύρου Θεοδωράκη στα περίπτερα της 27ης Agrotica στη ΔΕΘ (βίντεο - φώτο)

Δημοσίευση: 11:10 μ.μ. | 3/2/18

Βόλτα στα περίπτερα της 27ης Agrotica στη ΔΕΘ, έκανε σήμερα ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Τον κ. Θεοδωράκη συνόδευσαν ο πρόεδρος της ΔΕΘ - Helexpo, Τάσος Τζήκας, ο διευθύνων Σύμβουλος Κυριάκος Ποζρικίδης καθώς και φίλοι και στελέχη του κόμματος.


Ο επικεφαλής του Ποταμιού, στη βόλτα του στα περίπτερα της Agrotica συνομίλησε με εκθέτες και αγρότες, τονίζοντας: «Η αγροτική παραγωγή σε συνδυασμό με τον τουρισμό είναι αυτό που μπορεί να καταφέρει διαφορετικά η χώρα μας στα επόμενα χρόνια. Εάν δεν δώσουμε την απαραίτητη προσοχή το τραπέζι μας θα συνεχίσει να είναι από ξένα προϊόντα ενώ θα πρέπει να τρεφόμαστε από την ελληνική γη και την ελληνική θάλασσα. Όταν ξεκίνησε το Ποτάμι είπα ότι την Ελλάδα θα σώσει το χώμα. Επιμένω και σήμερα. Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στα εργατικά χέρια, στον αγρότη, στις νέες τεχνολογίες σε όλα όσα μπορούν να δώσουν μεγαλύτερη απόδοση στο ελληνικό χωράφι».

Νωρίτερα σε δηλώσεις του ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στις διαπραγματεύσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ: «Η Ελλάδα δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται μια διαπραγμάτευση με τους γείτονες της. Το ποτάμι θα επιμείνει στην εθνική γραμμή. Πρέπει να βρούμε λύση, μια συνθέτη ονομασία, να φύγουν οι αλλότριες πράξεις από τους γείτονες και να έχουμε μια ειρηνική συμβίωση. Τα προβλήματα της χώρας δεν είναι στα βόρεια σύνορα της. Είναι στα ανατολικά σύνορα εκεί πρέπει να χουμε την προσοχή μας καθότι υπάρχει ένας εκρηκτικός Ερντογάν. Πρέπει να υπάρξει σκέψη ειδικά από τους πολιτικούς. Να ακούν τη φωνή του πλήθους αλλά να μην κρύβονται πίσω από το πλήθος να χαράξουν την πραγματικά εθνική πατριωτική πολιτική».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο


πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών