Κουμουτσάκος: Ο Ζάεφ δεν αλλάζει το Σύνταγμα της ΠΓΔΜ, ο Τσίπρας να πει τώρα ποιες οι κόκκινες γραμμές στο Σκοπιανό | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Κουμουτσάκος: Ο Ζάεφ δεν αλλάζει το Σύνταγμα της ΠΓΔΜ, ο Τσίπρας να πει τώρα ποιες οι κόκκινες γραμμές στο Σκοπιανό

Δημοσίευση: 3:14 μ.μ. | 8/2/18

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις Ζάεφ, πως δε διαπραγματεύεται αλλαγή στο Σύνταγμα και την εθνότητα, καλεί την κυβέρνηση να πει στους πολίτες ποιες ακριβώς είναι οι κόκκινες γραμμές για την είσοδο της ΠΓΔΜ σε ΕΕ και ΝΑΤΟ

Με αφορμή τις δηλώσεις Ζάεφ πως δε διαπραγματεύεται αλλαγή στο Σύνταγμα και την εθνότητα, ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος, καλεί την κυβέρνηση να  πει στους πολίτες ποιες ακριβώς είναι οι κόκκινες γραμμές για την είσοδο της ΠΓΔΜ σε ΕΕ και ΝΑΤΟ.

Ειδικότερα σε δήλωση του ο κ. Κουμουτσάκος αναφέρει:       

«Ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων καθόρισαν με σαφήνεια τις δικές τους κόκκινες γραμμές. Δεν διαπραγματεύονται ούτε αλλαγή στο Σύνταγμά τους, ούτε τη δήθεν μακεδονική τους εθνότητα.

Με άλλα λόγια, αλλάζουν ταμπέλες δρόμων, αλλά όχι θέσεις.

Το ερώτημα, όμως, είναι τι κάνει η Κυβέρνηση. Ο κ. Τσίπρας, οφείλει, να πει στους πολίτες ποιες ακριβώς είναι οι κόκκινες γραμμές της Κυβέρνησης για να επιτρέψει την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση».

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών