Κουτρουμάνης: Επέλεξα να είμαι τίμιος, γιατί αυτό ήταν και είναι στάση ζωής | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Κουτρουμάνης: Επέλεξα να είμαι τίμιος, γιατί αυτό ήταν και είναι στάση ζωής

Δημοσίευση: 5:04 μ.μ. | 21/2/18

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός του ΠΑΣΟΚ που φέρεται εμπλεκόμενος στην υπόθεση Novartis υποστήριξε ότι δεν υφίσταται το τεκμήριο της αθωότητας όταν τα ονόματα των εμπλεκομένων βγαίνουν Κυριακή και τη Δευτέρα υπουργοί μιλούν για κορυφαίο σκάνδαλο, ενώ αναφέρθηκε και στους Αγανακτισμένους

Την τιμιότητα και αθωότητα του υπερασπίστηκε μιλώντας στη Βουλή όπου συζητείται σήμερα στη Βουλή η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής που θα διερευνήσει το σκάνδαλο της Novartis, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εργασίας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Κουτρουμάνης.

"Επέλεξα να είμαι τίμιος, γιατί αυτό ήταν και είναι στάση ζωής" δήλωσε χαρακτηριστικά και προκάλεσε τη συμπολίτευση: "Ψάξτε τα πάντα, δεν θα με βρείτε πουθενά".

Ο κ.Κουτρουμάνης υποστήριξε ότι: "Δεν υφίσταται τεκμήριο αθωότητας όταν τα ονόματα των εμπλεκομένων βγαίνουν Κυριακή και τη Δευτέρα βγαίνουν κορυφαίοι υπουργοί και μιλάνε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο. Για τις πολιτικές μου επιλογές δέχτηκα μια πρωτόγνωρη σε ένταση κριτική, ύβρεις, απειλές κλπ. Ήταν η περίοδος που δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε, με ηθικούς αυτουργούς όσους ανέδειξαν το κίνημα των Αγανακτισμένων".

Απευθυνόμενος στους βουλευτές της συμπολίτευσης αναρωτήθηκε: "Για ποιο ηθικό πλεονέκτημα μιλάτε όταν χρησιμοποιείτε τέτοιες μεθόδους για να σπιλώσετε ανθρώπους σαν εμένα;" και τους κάλεσε: "Το μόνο που μένει είναι να συμβάλετε στην πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, χωρίς καμιά παραγραφή, για να μην μείνει ρετσινιά."

Ο κ.Κουτρουμάνης σημείωσε επίσης: "Η μοναδική μαρτυρία που υπάρχει σε βάρος μου είναι από μάρτυρα που ζήτησε -δεν λέει αν πήρε- 500.000 ευρώ για χρηματισμό πολιτικών.

Ρωτώ, σε ποιον έδωσα το δικαίωμα να διασύρομαι σήμερα με αυτόν τον τρόπο;"

πηγή

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών