Κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν Μητσοτάκη για τον Πάιατ | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν Μητσοτάκη για τον Πάιατ

Δημοσίευση: 9:08 μ.μ. | 26/2/18

Στη διάψευση της ενημέρωσης που προέκυψε από τη ΝΔ και εμφάνιζε τον Αμερικανό πρέσβη να δηλώνει ότι "δεν υπάρχει έρευνα του FBI που να αφορά Έλληνες πολιτικούς" προέβησαν κυβερνητικές πηγές

Διευκρινίσεις από τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ ζήτησε το Μέγαρο Μαξίμου, έπειτα από τα δημοσιεύματα που τον εμφάνιζαν να έχει δηλώσει κατά τη συνάντησή του με τον Κυριακο Μητσοτάκη ότι "η έρευνα του FBI επικεντρώνεται σε εγκλήματα που παραβιάζουν τον αμερικανικό νόμο. Δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI που να αφορά Έλληνες πολιτικούς”.

Σύμφωνα, λοιπόν, με κυβερνητικές πηγές, “σε επικοινωνία διπλωματικού συμβούλου του Πρωθυπουργού με τον Αμερικανό Πρέσβη, ο κ. Τζέφρι Πάιατ διευκρίνισε ότι κατά τη συνάντησή του με τον Κ. Μητσοτάκη ουδέποτε αναφέρθηκε στο εάν υπάρχουν ή όχι Έλληνες πολιτικοί στις έρευνες του FBI για το σκάνδαλο Novartis”.

“Εξάλλου, δεν θα μπορούσε να τοποθετηθεί ως προς την ουσία της υπόθεσης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνησή της τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα”, κατέληγαν οι ίδιες πηγές.

Γιώργος Μελιγγώνης

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών