Λοβέρδος για υπόθεση Novartis: 'Αθλιότητες - γελοιότητες της συμμορίας' | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Λοβέρδος για υπόθεση Novartis: 'Αθλιότητες - γελοιότητες της συμμορίας'

Δημοσίευση: 10:22 π.μ. | 6/2/18

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προαναγγέλλει προσφυγή στα δικαστήρια κατά όσων επιχείρησαν ή θα επιχειρήσουν να ρίξουν σκιές στην πολιτική του διαδρομή

Σε δήλωσή του για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της Novartis ο κοινοβουλευτικός εκπροσώπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης - ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λόγο για «αθλιότητες-γελοιότητες της συμμορίας» και προανήγγειλε προσφυγή στα δικαστήρια κατά όσων επιχείρησαν ή θα επιχειρήσουν να ρίξουν σκιές στην πολιτική του διαδρομή.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο twitter: «Μόλις προσγειώθηκα στην Αμερική και πληροφορήθηκα τις αθλιότητες-γελοιότητες της συμμορίας. H ηθική εξαχρείωση και ο πολιτικός αμοραλισμός της παρούσας κυβέρνησης έσπασαν όλα τα ρεκόρ, που είχαν οι ίδιοι δημιουργήσει. Αυτήν τη φορά η συμμορία ξεπέρασε ακόμη και τα όρια της γελοιότητας.

Επειδή, όμως, όλες οι ενέργειές μου ως υπουργού υπαγορεύθηκαν αποκλειστικά μονοσήμαντα και απόλυτα από το δημόσιο συμφέρον, δηλώνω κατηγορηματικά ότι αυτοί που επιχείρησαν ή θα επιχειρήσουν να ρίξουν σκιές στην πολιτική μου διαδρομή θα κληθούν να λογοδοτήσουν εκεί που τους ταιριάζει: στα αρμόδια ποινικά και πολιτικά δικαστήρια».

πηγή

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών