Μαξίμου: Αντιπερισπασμός- κωμωδία από ΝΔ για Novartis | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Μαξίμου: Αντιπερισπασμός- κωμωδία από ΝΔ για Novartis

Δημοσίευση: 5:29 μ.μ. | 27/2/18

Καυστικά σχολιάζει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού τη γαλάζια πρόταση για σύσταση προανακριτικής σε βάρος τριών στελεχών της κυβέρνησης. Κάνει λόγο για σύγχυση και πανικό της ΝΔ σε μία απέλπιδα προσπάθεια να διαφύγει των ευθυνών της

Για αντιπερισπασμό, που όμως μετατρέπεται σε κωμωδία, κάνει λόγο το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τους Ξανθό, Πολάκη και Κουρουμπλή για την υπόθεση Novartis.

"Η Νέα Δημοκρατία είναι πλέον πασιφανές ότι βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και πανικό. Με την πρότασή της για σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τους κ. Ξανθό, Πολάκη και Κουρουμπλή μετέτρεψε την υπερασπιστική γραμμή των αντιπερισπασμών σε κωμωδία", αναφέρει ειδικότερα δελτίο τύπου του Μαξιμου και καταλήγει:

"Θα καλωσορίσουμε τους εισηγητές της και τον κ. Μητσοτάκη στη Βουλή και περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν στην απέλπιδα προσπάθεια να διαφύγουν των ευθυνών τους για το σκάνδαλο Novartis και να πείσουν τους πολίτες πως «όλοι είμαστε ίδιοι». Ματαιοπονούν."

πηγή

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών