Μαξίμου μετά το συλλαλητήριο: Γνώμονας της κυβέρνησης το πατριωτικό συμφέρον | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Μαξίμου μετά το συλλαλητήριο: Γνώμονας της κυβέρνησης το πατριωτικό συμφέρον

Δημοσίευση: 7:04 μ.μ. | 4/2/18

Ανακοίνωση με την οποία υπογραμμίζει, ότι παρέμεινε ευσεβής πόθος ο "σεισμός" και "τα εκατομμύρια διαδηλωτών" στο συλλαλητήριο, εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού

Η κυβέρνηση κατηγορεί τους κυρίους Σαμαρά και Μητσοτάκη, ότι θέλησαν να καπηλευτούν το συλλαλητήριο και τονίζει, ότι θα τηρήσει αταλάντευτα τη γραμμή του πατριωτικού συμφέροντος, της μετριοπάθειας, της σύνεσης και της επιμονής σε "καθαρές" θέσεις.

Το σχόλιο για το συλλαλητήριο:

Το συλλαλητήριο για το ονοματολογικό συγκέντρωσε, όπως αναμενόταν, αρκετές χιλιάδες πολιτών στο Σύνταγμα.

Ο «σεισμός» και τα εκατομμύρια διαδηλωτών που φαντάστηκαν οι διοργανωτές και ο κ. Σαμαράς με τον κ. Μητσοτάκη, που ήθελαν να καπηλευθούν το συλλαλητήριο, παρέμειναν ευσεβείς πόθοι. Ας λύσουν μεταξύ τους τα εσωκομματικά τους.

Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που το παρακολούθησε από τους τηλεοπτικούς του δέκτες, ανεξαρτήτως απόψεων συγκλίνει στην εκτίμηση ότι τα μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με οδηγό το φανατισμό και τη μισαλλοδοξία.

Γνώμονας της κυβέρνησης είναι το πατριωτικό συμφέρον, η μετριοπάθεια, η σύνεση και η επιμονή σε καθαρές θέσεις με στόχο τη συνεργασία, τη συνεννόηση και την συνανάπτυξη.

Αυτή την στάση θα τηρήσει αταλάντευτα η ελληνική κυβέρνηση με πατριωτική ευθύνη γιατί κάθε άλλη μόνο σε εθνικές ήττες μπορεί να καταλήξει.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών