Μητσοτάκης σε Μοσκοβισι: Η κοινωνία ασφυκτιά από τους φόρους, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ διορίζει | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Μητσοτάκης σε Μοσκοβισι: Η κοινωνία ασφυκτιά από τους φόρους, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ διορίζει

Δημοσίευση: 4:24 μ.μ. | 9/2/18

Ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την πορεία της οικονομίας. Έδωσε έμφαση στο ζήτημα της υπερφορολόγησης την ώρα που όπως είπε η κυβέρνηση διορίζει δημοσίους υπαλλήλους

Η πορεία της ελληνικής οικονομίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί.

Σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ, δόθηκε έμφαση στο ζήτημα της υπερφορολόγησης και σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Μητσοτάκης «υπογράμμισε το γεγονός ότι ενώ η κοινωνία ασφυκτιά υπό το βάρος των ολοένα και υψηλότερων φόρων και εισφορών, την ίδια στιγμή η κυβέρνηση αυξάνει και πάλι τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων και το μισθολογικό κόστος του Δημοσίου».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εστίασε, επίσης, στο ζήτημα της Παιδείας. «Καυτηρίασε την κοντόφθαλμη και πελατειακή κυβερνητική πολιτική στον εν λόγω τομέα, τονίζοντας παράλληλα την πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας για ουσιαστική σύνδεση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας» ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών